Kategorier
Uncategorized

Uppsalas seniorer vann trekampen i helgen

I helgen spelades en trekamp mellan SS seniorerna Uppsala, Uppsala SSS och ett kombinerat damlag undernamnet DAMdrag. Matchen gick av stapeln på Lichess och lockade dryga 50-talet spelare från de tre lagen.

Slutresultatet kanske också avspeglar mobiliseringen hos lagen. Överlägsen segrare blev nämligen SS Seniorerna Uppsala som vann med 124 poäng före DAMdrag som fick 68 poäng och på tredje plats Uppsala SSS som fick 45 poäng.

Bäste poängplockare blev Seniorernas Scrooge, och vi har en misstanke att det kan vara Daniel Wettervik som anslöt. Näst mest poäng samlade Mr Ståhlberg. Och det är nog inte Gideon Ståhlberg som återuppstått, utan Bengt Lindberg som också förstärkte SS Seniorerna. Bland DAMdrag var det airotkiv som plockade flest poäng = Victoria Johansson. Och slutligen var det CM Johansson som blev USSS främst poängplockare. Samstämmiga uppgifter gör gällande att det är Carl-Fredrik Johansson som gömmer sig bakom det nicknamet.

Tävlingen manar till eftersmak och mycket talar för att det blir ett nytt försök med en trekamp inom en inte alltför avlägsen framtid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *