Kategorier
Uncategorized

UASS siktar på spel från den 25 augusti 2020

Coronapandemin har som ni säkert känner till gjort att det stora flertalet schacktävlingar över bräde inte har kunnat genomföras under nu snart två månader. De två sista deltävlingarna i Svenskt Grand Prix 2019/20, Påskturneringen och Deltalift Open, ställdes in och likaså kommer SM i Helsingborg inte att spelas 2020 utan flyttas till 2021 istället.

Pandemin är långt ifrån över och Folkhälsomyndigheten samt andra myndigheter pekar på att vi också fortsättningsvis bör iaktta social distansering mm. Eftersom UASS har flera spelare som tillhör riskgrupperna och spelar i en lokal som nu håller stängt, har styrelsen beslutat att klubbverksamheten ställs in under resten av vårsäsongen.

Vi hoppas och tror att läget ska var ett annat i höst och hälsar alla medlemmar och andra välkomna tillbaka till vår första klubbkväll den 25 augusti igen. Vi hör dock av oss via hemsidan, Facebook, mail och andra kanaler för att informera er om vad vi gör och hur styrelsen resonerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *