Kategorier
Uncategorized

Nyårssnabben avgjord – nu kommer snart Blixt-KM

Tisdag den 14 februari spelades första GP-tävlingen och tillika Nyårssnabben på Storgatan. Efter att ha slagit flera toppkonkurrenter tycktes Stephan Wagner gå mot en seger kanske med Thomas Marttala som främste utmanare. Men i sista ronden vände sig bladet och till sist stod Henrik Malm Lindberg som segrare med 5 av 6 p. Stephan Wagner kom tvåa med 4,5 av 6 på samma poäng som Peter Nilsson. Grattis till pristagarna!

På tisdag den 21 januari kommer Blixt KM (GP2) att avgöras. Vi spelar 3+2 över 13 ronderutan tidshandikapp och man anmäler sig senaste 19.00. Ungefärlig spelstart 19.15 och prisutdelning ca 22.30. Startavgiften är 70 SEK, men då ingår fika. Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *