Kategorier
Uncategorized

Kommande tävlingar i UASS

Nu efter att Korpen är avslutad är det dags att blicka framåt och se vilka tävlingar som erbjuder sig under hösten: Först och främst står Höstsnabben på programmet. Den spelas på tisdag den 15 oktober klockan 19.00 över 6 ronder med 10 minuter + 5 sekunder (utan tidshandikapp). Samma dag är också sista anmälningstillfälle för UASS klubbmästerskap som spelas över 7 ronder med 90 min + 30 sek och med början tisdag den 22 oktober.

Vårt distriktsmästerskap spelas den 16-17 november över 7 ronder i Vaksalaskolans matsal med kombinerat snabbschack och långpartier uppdelat i två grupper: Uppsala möte för alla som vill och Novemberslaget för dem under 1632 i ranking. Anmälan sker här och kom ihåg att anmäla till rätt grupp!

I helgen den 18-20 oktober spelas Elitseriens och superettans sammandrag ronderna 1-3 i Uppsala. Vi spelar på Gamla Torget med ingången Östra Ågatan 19 och börjar på fredag kväll klockan 18.00. Kom gärna och heja fram UASS mot nya framgångar i superettan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *