Kategorier
Uncategorized

Välkommen till Upsala Allmänna Schacksällskap hösten 2019

Nu drar säsongen 2019/20 snart igång i UASS. Sommaren spenderades kanske delvis i Eskilstuna där SM ju var förlagt, men nu är det dags att vässa schackformen på hemmaplan.

Alla ni som är betalande medlemmar i klubben ska ha fått ett utskick i brevlådan förra veckan med program och aktiviteter för hösten. Som ni då vet så drar säsongen igång nästa vecka tisdag den 20 augusti med en blixtkväll. veckan därpå spelas troligen lagblixt eller Barometern (vi kommer ut med information om detta) och sedan den 3 september spelas första ronden av korpen, vår lagtävling i tremannalag över fem ronder som alltid inleder höstsäsongen.

För första större turnering på helgerna spelas den 14-15 september i flera grupper och vi har som vanligt 4 ronder och Fischer slow som betänketid. missa inte heller vårt årsmöte ifall ni är medlemmar. Det äger rum den 24 september som en vanlig klubbkväll och vi spelar alltid en årsmötesblixt efter att klubban fallit för sista punkten. Alla aktiviteter äger rum i vår klubblokal på Storgatan 11 (Träffpunkten).

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *