Kategorier
Uncategorized

Seved Nylund vann GP-finalen!

Den sista tävlingen på vårsäsongen är GP-finalen som alltså spelas mellan 16 man och avgörs med en final mellan de två bästa. Denna säsong såg en spännande final mellan Harald Hammarström och Seved Nylund där naturligtvis Harald var lite av en favorit. Men den här gången stämde inte tipsen utan Seved knep segern efter att ha slagit Harald i finalen med 1,5 – 0,5. På tredje plats placerade sig Azamat Kashebayev och fyra blev Kurt Ekelund.

Nu stänger UASS verksamheten för säsongen men det innebär ju inte att schacket tar semester. Till exempel har vi ju ett SM att se fram emot. SM spelas i Eskilstuna mellan 5 och 14 juli. För UASS del ser vi fram emot kongressen då Bo Nyberg blivit nominerad till hedersmedlem och naturligtvis många starter av våra spelare i olika klasser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *