Kategorier
Uncategorized

USSS spelar sitt KM med början 1 april


Under sex måndagar i vår spelas Uppsala SSS öppna KM. Det är en tävling med lång betänketid, vilket innebär ett parti vid varje tillfälle. Det är ingen åldersgräns och även spelare från andra klubbar är välkomna att vara med. Klubbmästare blir den USSS-spelare som kommer först i tävlingen.

Tid: 17.30 – som längst ca 21.00

Speldagar: 1, 8 och 29 april samt 6, 13 och 27 maj Om det är någon av gångerna som du inte kan, så är det möjligt att spela det partiet vid ett annat tillfälle.

Plats: Uppsala Schackcentrum, Sysslomansgatan 8, 1tr (kod 1065)

Spelform: Sex ronder schweizer – 90 minuter per spelare och parti + 30 sekunder/drag. Tävlingen är ELO-registrerad.

Anmälan: senast den 29 mars till Carl Fredrik Johansson som också kan svara på alla frågor (info@usss.se eller 0707334160). Ingen startavgift för medlemmar i USSS, för övriga kostar det 100 kr som betalas på pg 1613539-4 eller med Swish/kontant vid tävlingens start.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *