Kategorier
Uncategorized

Stephan Wagner vann Knutblixten i tisdags

UASS har länge haft den stora förmånen att få in utländska spelare i sitt lag och som deltar i turneringar av olika slag. Höstens nyförvärv blev argentinaren Juan Ovejero som gick fram som en ångvält och nu till våren har en österrikisk spelare, Stephan Wagner, anslutit. I tisdagens Knutblixt där så pass många som 24 spelare deltog blev Stephan segrare med en knivsudds marginal. På de 13 ronderna tog han finfina 11,5 p av 13 och tog hem turneringen före Henrik Malm Lindberg som också tog 11.5 av 13.

Nästa tisdag den 15 januari spelas första deltävlingen i GP-serien i form av Nyårssnabben som innehåller 6 ronder snabbschack med 10 minuter var + 5 sek per drag. Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *