Kategorier
Uncategorized

Rilton Cup-framgångar för Uppsala

Rilton Cup spelas alltid i mellan dagarna mellan Jul och Nyår samt Nyår och Trettonhelgen. Turneringen har blivit en riktig succéhistoria för arrangörerna som lyckas attrahera massor av deltagare varje år. En liten kontingent Uppsalaspelare brukar också delta och detta år hade vi förmånen att se Stephan Wagner i aktion. Stephan var skoningslös i sitt spel och remiserade inga partier. Två IM-skalper blev det och till sist en fin placering och 4 poäng av 9.

I Rilton Elo för spelare mellan 1800 och 2200 så gjorde Akash Mitra (USSS) en jättefin insats med 5 poäng av 9 och han slog flera väl meriterade spelare. Notabelt var att Akash hade en performance-ranking som låg skyhögt över hans nuvarande Elotal. Också Bo Nyberg gjorde en fin insats en poäng efter Akash med 4 av 9 men med flera fina skalper under bältet.

Grattis till alla bra insatser i Rilton. Nu är juluppehållet för UASS slut och vi startar årets verksamhet med en Knutblixt den 8 januari i klubblokalen. Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *