Kategorier
Uncategorized

Elitseriematch mot Rockaden i helgen

SK Rockaden (Stockholm) var länge synonymt med att vinna elitserien i schack. På senare år har flera lag tagit ett kliv framåt och kan nu utmana Rockaden, men likväl vann laget både 2013-14 och 2015-16 samt ligger i toppen även denna säsong. På lördag den 3 februari tar UASS sats och möter SK Rockaden på bortaplan i Hägerstensåsen. Enligt oddsen lär UASS vara andrahandsfavoriter i matchen, men vi får se om vi lyckas rubba favoriterna.

En annan intressant match i helgen är UASS andralag som tar emot Södra SASS. Ni som minns er schackhistoria kommer ihåg att Södra SASS var ett av de lag som kunde utmana SK Rockaden på 1980- och början av 1990-talet. Nu har klubben tappat några av sina toppspelare och håller till i Division I norra numer. UASS II har alltså förmånen att få möta dem på Storgatan 11 kl. 11.00 på söndag den 4 februari.

Tre andra matcher spelas också på söndag: UASS III – Västerås SK IV i Div III, gr 4 (Storgatan 11); UASS IV –Täby (Schackcentrum) Div III, gr 2; Kristallen III – UASS V Div III, gr 3.

Varmt välkomna till Storgatan 11 på söndag klockan 11 således!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *