Kategorier
Uncategorized

Succé för Joakim Nilsson i Västerås Open

I helgen avgjordes Västerås Open med fina resultat för flera Uppsala-spelare. Mest glädjande var nog Joakim Nilssons (USSS) prestation som överglänser det mesta. I snabbschackronderna slog Joakim både SM-segraren Hans Tikkanen och Martin Lokander, och i lör- och söndagens ronder följde han upp de resultaten och slog då bland annat Harald Lögdahl och landade på 5 av 8 och bäste Uppsalaspelare. Stort Grattis!

Malte Burwick började lite försiktigt i snabbschacksronderna men fick fart på pjäserna i långpartierna och slutade också på 5 av 8. Samma poängskörd fick också Carl-Fredrik Johansson samt-Juan Pablo Fernandez som bland annat tog en fin skalp mot GM Juan Bellon. Resultat och exakta placeringar finns på Svenskt Grand Prix-sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *