Kategorier
Uncategorized

UASS årsmöte kort rapport

UASS årsmöte hålls tisdag den 26 september klockan 19.00 i klubblokalen på Storgatan. Vi fick en ny förstärkning till styrelsen dit Erik Thörnblad nu invaldes medan Kurt Ekelund lämnade.

På årsmötet diskuterades också lokalfrågan. Det är nu klart att UASS inte kan vara kvar i vår befintliga lokal på Storgatan från och med årsskiftet 2018/19 och vi behöver således söka ett nytt livsrum. Carl-Fredrik Johansson, ordförande i USSS, deltog på årsmötet och presenterade då också ett lokalalternativ. Det innebär i korthet att UASS flyttar in på Uppsala Schackcentrum som ligger på Sysslomansgatan 8

Där har Uppsala skolschacksällskap idag sin verksamhet, men i vårt erbjudande ingår då att vi kan behålla verksamheten på tisdagar och har också tillgång vissa helger och andra dagar. USSS har kontrakt på Sysslomansgatan 8 till 2019. Styrelsen fick i mandat av årsmötet och i uppdrag att hitta en lämplig lokallösning för UASS under den närmaste tiden och klubbmedlemmar är också varmt välkomna att lämna förslag på lämpliga lösningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *