Kategorier
Uncategorized

Oavgjort för förstalaget mot Rockaden II

I sjätte matchen i superettan mot Rockadens andralag blev det efter en lovande inledning oavgjort, alltså 4 – 4. Flera partier såg ut att kunna ge ytterligare utdelning men denna gången var inte riktigt lyckan på vår sida. Glädjande var att Carl-Fredrik Johansson tog sin femte(!) seger för säsongen samt att Malte Burwick slog tillbaka en av Rockadens stora talanger Hampus Sörensen. Nu väntar sammandraget där UASS möter toppkonkurrenten Burgsvik på fredagen, på lördagen väntar Horndals SK som kämpar för att undvika nedflyttning och på söndag är det troligen en avgörande match mot göteborgslaget SK Kamraterna som också är med i toppstriden. Kom gärna och heja fram oss den 24-26 mars i Västerås!

UASS andralag gjorde en riktigt fin match mot topplaget Wasa SK som ju förstärkt sitt lag rejält och leder överlägset i division 1 norra. men UASS luggade Stockholmarna på 2,5 poäng, alltså 5,5 – 2,5 i slutresultat. William Cardenas slog Peter Collett och Per Bjelvenmark gjorde samma bedrift mot Per Söderberg, men värst av alla var nog förstabordspelaren Johan Sittenfelt som remiserade mot GM Pia Cramling. Grattis Johan! Nu väntar en avgörande match mot Östersunds SK i Östersund för att avgöra om UASS II klarar kontraktet.

UASS tredjelag förlorade en jämn match mot Rockaden Umeå II med 4,5 – 3,5. Vårt gemensamma fjärdelag slog Vallentuna i sin näst sista match för säsongen med 5 – 3.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *