Kategorier
Uncategorized

Isländskt i topp i Uppsala

Nu har fyra ronder av Uppsala Young Champions spelats. Det är isländskt i topp och leder gör FM Dagur Ragnarsson i ensamt majestät med 3,5 av 4 efter en seger över sin landsman Vignir Vatnar Stefánsson i den fjärde ronden. På delad andraplats med 3 poäng av 4 ligger JSM-vinnaren Martin Jogstad som i fjärde ronden spelade remi mot Felix Tuomainen, Isak Storme som slog Jung Min Seo  FM Oliver Aron Jóhannesson, som slog Leo Hedström Crevatin. Vi har dock gott hopp för Uppsalaspelarna som ligger samlade på 2 p av 4. Där återins Joakim Nilsson, Willaim Cardenas och Vitus Buchert och vi har ju hela fem ronder kvar att spela.

Idag måndag spelas två ronder, rond 5 spelas k 9.00 och rond 6 spelas kl 15.00. Ni som vill följa spelet via er dator eller mobil kan göra det här men roligast är naturligtvis att följa turneringen på plats på Uppsala Schackcentrum, Sysslomansgatan 8, 1 tr (kod 1065).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *