Kategorier
Inbjudan Träning

Inbjudan till onsdagsturneringen på UASS

Upsala allmänna schacksällskap inbjuder till

ONSDAGSTURNERINGEN HÖSTEN 2016

Träningstävling med lång betänketid för nya och lägre rankade spelare. Betänketiden är 90 minuter vardera och man får också 30 sekunder extra för varje drag man gör. Man skriver protokoll hela partiet – för att kunna gå igenom och lära sig av misstagen!

För att unga spelare ska kunna delta är det spelstart 17.30 och beräknad sluttid mellan 20 och 21.  Senare spelstart är möjlig om det meddelas vid anmälan.

Tävlingen spelas sex onsdagar med start den 26 oktober. Resterande ronder: 2 – 9 – 16 – 23 och 30 november. Om man har förhinder någon onsdag kan man spela en tisdag istället. Man kan också hoppa över en vecka, om man meddelar detta veckan före.

Spellokal: Träffpunkten, Storgatan 11, Uppsala

Avgift: 150 kronor.

Priser: Schackböcker

Upplysningar och anmälan till tävlingsledaren Bo Nyberg. bo.nyberg@home.se                         0708 21 60 57

Anmälan senast den 25 oktober.

 

En eller flera grupper beroende på antal deltagare och spelstyrka. Om det finns intresse kan också grupper ordnas med kortare betänketid. I denna träningsturnering är det också möjligt att bara spela vissa onsdagar. Syftet med turneringen är att få spela jämna lärorika träningspartier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *