Kategorier
Uncategorized

Septemberturneringen färdigspelad, Thomas Johansson mästare i klass A

I helgen avgjordes Septemberturneringen i UASS klubblokal på Storgatan 11. Vi fick ett nytt deltagarrekord och därmed stor aktivitet under helgens spel. I grupp A ryckte Thomas Johansson UASS åt sig en snabb ledning och vann ohotad med 3,5 av 4 möjliga före Michael Wiander och på tredje plats Min Seo Jung. I grupp B så vann Hampus Sörensen Rockaden Sthlm med fina 3,5 p på samma poäng som Ingvar Gundersen och på tredje plats Rickard Myrberg från Schack 78. I C-gruppen så blev det Wasa SK på de två första platserna genom Joar Östlund med full pott 4 p och Bosse Wesshagen 3 p, och på tredje plats  Albin Mohlin från Upsala ASS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *