Kategorier
Uncategorized

Börje Jansson vann första turneringen på UASS

Säsongens första turnering på UASS, V-dalablixt med tidshandikapp, gick av stapeln den 25 augusti och det blev ingen mindre än Börje Jansson som vann. I A-finalen segrade Börje med 4 p av 5 före Emil Avetisyan med 3,5 p och trea med 3 p placerade sig Henrik Malm Lindberg. B-finalen vanns av Peter Öberg.

Tisdagen den 1 september spelas nästa blixtturnering och tisdagen därpå inleds Korpen som sedan spelas över fem ronder med uppehåll för årsmötet den 22 september. Kom också ihåg att anmäla er till septemberturneringen den 12-13 september, liksom att betala medlemsavgift till klubben innan 1 oktober. Avgiften inbetalas på UASS plusgirokonto: 337839-5 Upsala Allmänna Schacksällskap. Skriv också ditt namn!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *