Kategorier
Uncategorized

Betala medlemsavgiften innan 1 oktober

Upsala ASS är beroende av sina medlemmar. Inte minst att vi betalar våra avgifter. För närvarande är avgifterna till UASS: Seniorer 700 SEK, Juniorer och ungdom till det år man fyller 25 år 200 SEK, Passiva och dubbelregistrerade spelare 350 SEK.

Fördelen med att betala in avgifterna nu är att man garderar sig för eventuella avgiftshöjningar och det underlättar också för kassör och lagledare som vet vilka som är medlemmar – och vilka man behöver påminna. De som vill komma ifråga för att spela allsvenskan måste betala senast den 1 oktober för att bli aktuella för spel.

Avgiften inbetalas på UASS plusgirokonto: 337839-5 Upsala Allmänna Schacksällskap. Skriv också ditt namn! Det går också att betala på klubbkvällarna tisdag från och med 25 augusti, ta då med jämna pengar.

Ett svar på ”Betala medlemsavgiften innan 1 oktober”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *