Kategorier
Uncategorized

Fortsatt försäljning på Bokbörsen

Upsala ASS säljer stora delar av bokbeståndet, vissa begagnade andra i närmast nyskick, på Bokbörsen. Gå till vår sida och sök på schack så kommer delar av bokbeståndet upp. Ni som vill köpa kan antingen registrera er på Bokbörsen, men det går också bra att kontakta oss direkt så kan vi sälja direkt till er. Vi delar också ut tidningar och tidskrifter då och då på klubbkvällarna, alltså sådant som inte finns till försäljning här och någon gång under hösten kommer vi att ha utdelning så håll utkik på hemsidan för sådana tillfällen!

 

Ett svar på ”Fortsatt försäljning på Bokbörsen”

Kan inte hitta ert telefonnummer. Ville köpa schack bräda och pjäser till mitt barnbarn. Hittils fick han låna mina. Men…det finns inte att köpa i bokhandel eller leksaksaffär eller spelbutiker. Snälla hjälp mig innan han tappar intresse. Hans farbror har tävlingspelat i Östergötland på sin tid. Vill ha de ordinarie pjäser man använde i tävlingar. Tack på förhand. Finns det junior verksamhet? Tacksam för öppentider ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *