Kategorier
Uncategorized

Resultat från Majturneringen UASS 110 år och GP-finalen

UASS 110 år avgjordes i helgen och vanns av Martin Lokander som tog hem A-gruppen på fina 3,5 av 4 före Fredrik Lindgren på 3 poäng och delad tredjeplats för Gunnar Johansson, Thomas Johansson (bäste UASS-spelare) och Michael Backman. I Grupp B vann Erland Jäppinen före Emil Avetisyan och Anton Darnell på tredje plats, samtliga 3 poäng. I grupp C vann Jonatan Pinheiro Diamant med fina 3,5 p före Jens Amberts och på tredje plats Philip Rosell med 3 p vardera.

GP-finalen vanns slutligen av Almir Kicin som efter en hård final lyckades besegra Börje Jansson med 2,5 – 1,5. Trea blev Kurt Ekelund som besegrade Henryk Dolata. Blixtturneringen för de som slogs ut redan i åttondelsfinalen vanns av Karl-Olof Cederberg.

Nu avslutas tisdagsverksamheten i UASS för den här säsongen. Nu tar UASS semester och paus till den 25 augusti då vi inleder med blixtspel och sedan drar Korpen igång i september. Mycket finns att spela under sommaren och i mån av tid kommer vi att uppdatera viktiga tävlingsresultat för Uppsalaspelarna i SM och på andra håll i världen.

Tack för den gångna tävlingssäsongen och på återseende tisdagen den 25 augusti!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *