Kategorier
Uncategorized

Allsvensk helg den 20-22 mars

Nu börjar det närma sig avslut för allsvenskan säsongen 2014/15. Dessbättre har UASS två lag som siktar mot kvalificering till högre divisioner i helgens spel. Förstalaget åker till Malmö för att spela om två elitserieplatser och tredjelaget spelar om uppflyttning till division II.

I helgens matcher möter  förstalaget Göteborgslagen Manhem och Kamraterna och avslutar mot Umeå. Andralaget spelar för att hänga kvar i division I norra mot Gnarp, laget måste vinna för att överleva. Tredjelaget spelar mot Fagersta och behöver ta in en partipoäng på Heby för att avancera och slutligen spelar fjärdelaget mot Västerås lag IV.

Livesändning från superettan skulle vi anta. Kolla SSFs hemsida och följ länkarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *