Kategorier
Uncategorized

Juniortävling i Uppsala och Schackfyran den 14 mars

Mellan 19 och 22 februari spelades Uppsalas sportlovsturnering för juniorer. Åtta deltagare från USSS spelade alla mot alla och vann gjorde Edwin Bannout med finfina 6,5 p av 7 före William Cardenas 5,5 p och på tredje plats Joakim Nilsson med 5 p.

Nu börjar det också dra ihop sig inför Schackfyran.Runt om i Uppsala med omnejd tränar nu åtskilliga fjärdeklassare inför distriktsfinalen den 14 mars på Fyrishov. Förra året ställde över 500 barn upp! Anmälda klasser syns här – hittills är vi uppe i 62 lag.

Föräldrar är givetvis välkomna att titta. Schackkunniga från UASS och USSS ställer upp som funktionärer och hjälper till där så behövs under dagen. Vill du också hjälpa till? Kontakta då Carl-Fredrik Johansson som ansvarar för arrangemanget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *