Kategorier
Uncategorized

Schackevenemang i Uppsala framöver

I helgen, lördag den 17 januari, spelas den årliga biblioteksmatchen i Uppsala på Stadsbiblioteket från 11.00 och framåt. UASS förstalag möter Örebro SS i superettan. Samtidigt har vi kringevenemang för barn och ungdomar. Dagen därpå, söndagen den 18 januari, spelar andra-, tredje- och fjärdelaget sina matcher mot Stockholms SS, Heby SS och Fagersta Södra hemma på Storgatan 11. Tisdag den 20 januari spelas Nyårssnabben den första GP-tävlingen av fem under säsongen.

Samtidigt vill vi också flagga för onsdagsturneringen för nya och orankade spelare som inleds den 28 januari och spelas över 6 ronder med 90 minuters betänketid plus 30 sekunder per drag. Samtidigt med onsdagsturneringen har vi också en nybörjarkurs som äger rum från 28 januari och sex onsdagar framöver. Ni som vill ha information eller anmäla er till detta, onsdagsturneringen kostar 100 kronor gratis för USSS, kan kontakta Bo.Nyberg@home.se på 018-524320 eller 0708-216057.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *