Kategorier
Uncategorized

UASS Klubbmästerskap avslutat och allsvenska resultat

UASS klubbmästerskap är avslutat. Den sjunde och sista ronden spelades i tisdags och nu vet vi att Jonathan Rydh vann efter att ha legat i ledningen hela tävlingen. Jonathan vann (Grattis!) med fina 6.5 av 7 före Stefan Bergman på en andra plats och fjolårssegraren Börje Jansson kom på tredje plats med 4,5. I B-gruppen spelades också sista ronden i tisdags men där återstår något hängparti innan vi kan spika det definitiva slutresultatet. Det vi med all säkerhet kan säga är dock att Rickard Myrberg vann med 5,5 poäng och han är helt ohotad i toppen. Grattis Rickard!) På andra plats placerade sig Bo Nyberg och på tredje plats ligger Sture Olsson men här håller vi öppet för att det kan ske någon omkastning.

Vi är också skyldiga er resultaten från allsvenskans rond i helgen. UASS spelade ju då mot gamla storlaget Wasa från Stockholm och hade så när fått poäng med sig hem. Förlusten skrevs till 3.5 – 4,5 efter att Staffan Persson, Juan-Pablo Fernandez och Josef Styf vunnit sina partier med kvalificerat motstånd.  UASS III och IV hade bortamatcher i Dalarna och vann respektive fick oavgjort med sig hem. UASS III vann mot  Bjursås/Falun efter segrar av Erik Thörnblad, Thore Agnäs Kenneth Ekman, Lennart Forslund, Anders Vallgren och Per Nyberg i nämnd ordning. Fjärdelaget mötte ett betydligt högre rankat lag, Horndal/Hedemora, och här vann Vitus Buchert och Jonatan Pinheiro Diamant sina partier.

Slutligen har vi resultat från Onsdagsturneringen som avgjordes i sjätteronden även om det återstår ett par partier. Här vann Emil Avetisyan på 5,5 poäng före Ted Torkeli och Maj-Britt Karlsson på fem poäng vardera. Grattis Emil!

Sist men inte minst har vi sista aktiviteten innan julen stundar. Vi spelar en luciablixt tisdagen den 16 december med handikappregler och anmälan före 19.00. Välkomna då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *