Kategorier
SM i Uppsala

UASS arrangerar snabbschacks-SM för veteraner den 21-22 september

Vi har ju skrivit om UASS SM-tävlingar tidigare här på hemsidan och nu är det alltså dags igen. I höst, den 21-22 september, kommer UASS än en gång att arrangera ett Schack-SM. Denna gång är det Veteran-SM i snabbschack som går av stapeln. Vi spelar på klubblokalen Storgatan 11 och hoppas naturligtvis på ett stort och starkt startfält! Håll utkik på hemsidan samt schack.se för inbjudan.

Minns ni hur det gick i förra årets snabbschack-SM för veteraner? Lars Grahns fina blogg hade ett reportage från tävlingen 2012 i Eriksdalshallen Stockholm. Där segrade ingen mindre än Ulf Andersson och Kurt Ekelund tog en fin tredjeplats på samma poäng (6,5 av 9) som Seved Nylund med en likaledes fin sjätteplats.

Bilden från Veteran-SM i snabbschack 2012 är tagen av Lennarth Eriksson och visar Ulf i koncentrerad kamp mot Bo Nyberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *