Kategorier
GP Resultat

Bengt Lindberg vann UASS GP-final 2013

På tisdagen den 28 maj avgjordes UASS GP-final med 16 finalister. En av dem representerade Solna och en spelade för Arboga – resten var UASS-spelare. Det kunde väl bara gå på ett sätt?!

I slutänden var det just Solnas toppspelare Bengt Lindberg som vann före Thomas Franzen Arboga. Bengt tog sig till final genom att slå Bo Nyberg, Lars Falk och Almir Kicin. I finalen väntade Thomas Franzén som på sin väg fram hade slagit Nils-Erik Berglund, Seved Nylund och Ashoke Mitra. Finalen blev svårspelad och man inledde med två remier innan Bengt vann i första särspelspartiet. Tredjeplatsen togs av Almir Kicin före Ashoke Mitra medan femteplatsen vanns av Börje Jansson.

Blixtturneringen för utslagna spelare m fl vanns av Malte Burwick på 11
poäng (100%) före Kurt Ekelund 9 p och en trio på 6p.

Nu tar UASS ledigt ända fram till den 20 augusti som är nästa tisdag vi spelar på Storgatan. Innan dess har vi dock SM i Örebro som flera UASS-spelare är anmälda till. Håll utkik på hemsidan så ska vi rapportera från SM liksom andra turneringar av UASS-intresse.

Trevlig sommar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *