Kategorier
Uncategorized

Inför GP-finalen tisdag den 31 maj

Nu närmar sig terminens avslutning i form av en GP-final som spelas mellan de 16 som har högst GP-poäng. Listan finns bifogad. Startavgiften är 60 kronor och anmälan sker senast 19.00 med spelstart ca 19.15.

GP-finalen är en dubbelrondig utslagsturnering. 8 minuter + 3 sek vardera. Vid 1-1 särspel med 3 + 2 – blixt, ett parti i taget. De 8 bästa seedas enligt den ordning de placerat sig i GP-tabellen. De väljer sedan motståndare i första omgången i tur och ordning. Efter första utslagningsomgången återstår åtta spelare, som spelar om placeringarna 1 – 8. De övriga kan då delta i sidoturneringen som då spelas paralellt med GP-finalen.

Glöm inte heller att kommande tisdag den 24 maj är det medlemskväll där vi träffas för att diskutera
sällskapets verksamhet inkl det allsvenska spelet. Kom gärna med synpunkter! Vi hoppas också kunna visa partier från Allsvenskan, UM och eventuellt andra tävlingar.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *