Kategorier
Uncategorized

Våravslutning på UASS med GP-final den 31 maj

I förrgår den 31 maj avslutades vårens tisdagsprogram för UASS. Vi avverkade då GP-finalen som i sedvanlig ordning spelades mellan de 16 bästa från kvalificeringen under de fem deltävlingarna. Detta år fortsatte Atakin Sirin sin segerrad och vann i god stil efter att ha slagit altmeister Börje Jansson i finalen. Tredjepristagare blev Stephan Wagner efter att ha besegrat Harald Hammarström i matchen om tredje plats. B-turneringen vanns av Erik Sjödin på 4,5 poäng före Seved Nylund och Henryk Dolata på 4 poäng.

1 Atakan Sirin (GP-vinnare 2022)

2 Börje Jansson

3 Stephan Wagner

4 Harald Hammarström

5 Henrik Malm Lindberg

6 Leif Karlsson

7 Magnus Dahnberg

8 Thomas Franzén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *