Kategorier
Uncategorized

Elitseriematch 24 februari mot Kungstornet

Lördagen den 24 februari spelas den sjätte ronden i elitserien. Vi har vår andra hemmamatch för säsongen när vi tar emot Stockholmslaget Kungstornet.

Som ni säkert vet är det en viktig match, så därför har vi ett litet event runt matchen. Vi spelar på Uppsala Schackcentrum alltså USSS spellokaler på Sysslomansgatan 8 en trappa upp (portkod 1065). Dit är man välkommen att följa matchen på plats. Därutöver arrangerar Upsala Allmänna Schacksällskap ett event i vår spellokal (Storgatan 11) med fika och lite kommentarer.

Det bygger på att vi har livesändning från matchen – vilket ju också innebär att publiken i den stora världen utanför Uppsala kan följa matchen framför sina skärmar. Allt börjar kl. 11.00 och spänning utlovas!

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *