Kategorier
Uncategorized

Johan Norberg vann blixt-KM 23 januari

Den 23 januari 2018 spelades GP 2  för år 2018

 

Blixt-KM avgjordes genom ett särskiljningsdrama med tre spelare inblandade. Hela 30 deltagare ställde upp i säsongens första mästerskap som alltså var Blixt-KM. Under den 13 ronder långa turneringen låg många spelare i tätposition under något tillfälle, och inför sista ronden hade 5 tävlande chans att vinna turneringen. I slutänden delades segern av tre spelare och särskiljning fick avgöra. Bäst kvalitetspoäng hade Johan Norberg som vann med 9,5 p av 13, på samma poäng som tvåan David Lundberg och trean Harald Hammarström. Eftersom detta också var årets andra GP-tävling tog sig Johan Norberg till GP-finalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *