Kategorier
Uncategorized

Nu är allsvenskan igång och UASS är i topp

I helgen inleddes allsvenskan för UASS med ett sammandrag i Kosta. I Superettan har laget glädjande nog startat med tre segrar och är i ensam ledning med 6 poäng efter segern över Schack 08, Norrköping, i tredje ronden. På andra plats är Stockholms SS som har tagit 5 poäng.  UASS vann alltså först över Örgryte med 5,5 mot 2,5 sedan slogs Växjö tillbaka med hela 6,5 – 1,5 och i tredje och avslutande ronden vann vi mot Schack 08 Norrköping med 4,5 – 3,5.

Hela laget ska premieras för insatsen, och inte minst Carl-Fredrik Johansson som startade med tre raka segrar i serien. William Cardenas som klev in med kort varsel som reserv tog 2,5 av 3. Nu är det vila för förstalaget ända fram till 14 januari 2017 då fjärde ronden spelas mot Västerås, alltså ett av de förmodade topplagen i serien. Som vanligt så spelas den matchen på stadsbiblioteket så det blir möjligt att se för Uppsalapubliken. Välkomna då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *