Kategorier
Uncategorized

Två tävlingar startar i veckan i Uppsala

I veckan startar två turneringar av stort intresse i Uppsala. Dels är det UASS Klubbmästerskap, öppet också för spelare från andra klubbar. Nu är lottningen klar och finns att hämta på Chess Results grupp A och grupp B. Det blir hela 31 spelare som deltar vilket är fullt godkänt och en indikator på att schacket i Uppsala är på frammarsch igen.

Uppsala skolschacksällskap arrangerar nästa helg och början av höstlovet Uppsala Young Champions. Fem starka spelare från USSS ställer upp i tävlingen. Joakim, Nilsson, William Cardenas, Edvin Bannout, Vitus Buchert och Erland Jäppinen. Men ingen av dem behöver känna något direkt favorittryck utan vi har hela fem FM-spelare med i turneringen och högst rankad är finländaren Toivo Keinänen före årets svenske juniormästare Martin Jogstad. Tävlingen spelas på Uppsala Schackcentrum, Sysslomansgatan 8 men kommer också att livesändas!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *