Kategorier
Uncategorized

Nya rankingtal och påminnelse om tävlingar – Biblioteksmatch 17 januari

Vår rankinglista är uppdaterad per 1/1 2015 som de uppmärksamma säkert har noterat.

Vad gäller turneringar och allsvenskt spel denna säsong har vi Knutblixten som första aktivitet den 13 januari. Samma vecka har vi den traditionsenliga biblioteksmatchen som äger rum den 17 januari på stadsbiblioteket. Biblioteksmatchen spelas denna säsong mot Örebro SS i Superettan. Den inleds 10.30 och eftersom biblioteket öppnar 11.00 kommer åskådare att kunna följa drabbningen i store sett hela tiden. Samtidigt med spelet har vi barnverksamhet mellan 12 och 15 som leds av Kaberi Mitra och kommentarer (troligen livesändning) som leds av David Foster.

Spelare från Uppsalas schackklubbar och intresserade är hjärtligt välkomna att följa UASS öden i Superettan, men också för att visa på att vi har ett aktivt schackliv i Uppsala!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *