Kategorier
Uncategorized

Fina resultat av Uppsalaspelare i Rilton Cup och andra turneringar i helgerna

Vi är skyldiga er några resultat från de tidigare rapporterade tävlingarna i jul- och nyårshelgerna. I Karlstad Open vann Henrik Malm Lindberg med 6 av 7. Rilton Cup spelades denna gång i fyra olika klasser med Uppsaladeltagande (UASS och USSS) i tre av dem. I Rilton ELO spelade fem stycken med följande resultat: Erik Thörnblad (UASS) 5,5 p av 9, 24 plats; Rickard Myrberg (Schack 78) 5,5 p av 9, 28 plats; Joakim Nilsson (USSS) 5 p av 9, 36 plats; Bo Nyberg (UASS) 5 p av 9, 42 plats; Dylan Frantz (UASS) 4,5 p av 9, 53 plats.

I Rilton 1800 spelade man sju ronder och där deltog också många Uppsalaspelare.  Bäst gick det för veteranen Lennart Forslund (UASS) som tog starka 4,5 p och belade en 8 plats. Ashoke Mitra (UASS) tog 3,5 p, 23 plats. I Rilton 1600 tog unge Erik Nilsson (USSS) en meriterande 4 plats med sina 5,5 poäng. Akash Mitra tog 4,5 på en fin 15 plats.

I juniortävlingen Schackiaden i Västerås vann en Uppsalabekant Enköpingspelare kadettklassen: Edward Eriksson med 5,5 p av 6 – Stort Grattis!  I samma klass deltog också två USSS-spelare Erland Jäppinen med 3,5 p och Albin Sandin med 3 p. I miniorklassen tog USSS-spelarna Nikola Zamac och Ragnar Jäppinen 3 respektive 2 p av 6. I knatteklassen tog slutligen Malte Tormod 5 p av 10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *