Kategorier
Blixt Inbjudan Resultat

Säsongen inledd i UASS och Thomas Franzen vann första: Anmäl er till Korpen!

Sommaren går mot sitt slut och då drar säsongen igång i UASS igen. Vi spelar som förra säsongen på Träffpunkt Storgatan 11. Premiärblixten avhölls tisdag den 20 augusti. Hela 22 spelare deltog i tävlingen samt några åskådare. Trevligt att se var några nya namn bland deltagare, exempelvis Erik Thörnblad, Joseph Ibewuike, Fredrik och Ove Attefall. Vann tävlingen gjorde tre spelare på 7,5 p av 9. I nämnd ordning var det Thomas Franzén, Kurt Ekelund och Staffan Persson. Fjärde man blev Lars Falk på 5,5 och femma Jonny Jansson med 4 poäng.

Tisdag den 27 augusti spelas den första V-dalablixten för säsongen, anmälan innan 19.00. Då finns det också möjlighet att anmäla lag till Korpen vilken spelas under fem tisdagar med början den 3 september och avslutning den 8 oktober. Vi spelar i tremannalag med två timmars betänketid utan dragserie och därmed utan ratingberäkning.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *