Kategorier
Resultat Uncategorized

Final i kadettallsvenskan i Uppsala med två Uppsalalag i final

I helgen mellan 16 och 18 augusti spelades det spännande toppschack för kadetter i Uppsala. Finalen gick av stapeln på hotell Gillet i Uppsala och Sveriges bästa kadetter (max 16 år) deltog. Uppsala Skolsachacksällskap deltog med två lag som gjorde utmärkta prestationer. Lag I vann två matcher och kom på fjärde plats medan lag II kom på sjätte plats. Av spelarna gjorde Edvin Bannout och Joakim Nilsson ett kanonresultat med 2,5 p av 5 på första respektive tredje bordet för USSS I och Akash Mitra gjorde bäst resultat för USSS II med sina 1,5 poäng. Stort Grattis!

Finalen vanns av Rockaden Stockholm med Limhamns SK på andra plats. Det fullständiga resultatet finns redovisat på http://www.schack.se/?cat=29.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *