Kategorier
Uncategorized

Fina framgångar för UASS i sommarens SM i Örebro

I sommarens SM har det – hittills – blivit så många som tre gruppsegrar. De utmärkta arrangemangen i SM hade många UASS-deltagare och följande spelare lyckades vinna sina respektive grupper: Seger i klass II för Nils-Erik Berglund och i klass III för Kenneth Ekman och för Lennart Forslund. Därutöver har Bo Nyberg, Åke Husman och Göran Lindh hävdat sig väl i Veteran Allmän. Fullständiga resultat finns att hämta på SMs resultatrapportering. Även i Weekendturneringen som avslutar SM finns det UASS-spelare. Följ bland andra Carl-Fredrik Johansson, nyvald SSF-ordförande, och Fredrik Anderssons framfart i högsta gruppen samt Schackfyranmästerskapet och Knatteweekend som också har många Uppsala-deltagare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *