Kategorier
Resultat Uncategorized

Veteran-EM avslutat med fina svenska insatser

Sommarens stora begivenhet för veteranerna i Europa har varit veteran-EM i Dresden, Tyskland. Denna gång ställde Sverige upp med hela 4 lag och var vid sidan av Tyskland de allra bäst representerade på plats. Samtliga svenska lag gjorde bättre ifrån sig än deras ranking indikerade. I Sveriges fjärdelag spelade UASS Bo Nyberg som i sin debut som landslagsman fick hela 5,5 poäng av 8. Fjärdelaget slutade på en fin 30-de plats bland de 60 lagen och Bosse spelade, vid sidan av rankingpoäng, till sig ett pris för sin insats. Bäste svenske deltagare totalt blev förre UASS-spelare Helge Wademark som tog 7 av 9 för Sveriges andralag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *