Sista ronden avgjorde Uppsala Möte på så sätt att både Vladimir Poley och Lars Karlsson vann sina respektive partier mot Anders Pettersson respektive Börje Jansson. Därmed fick båda två 6 poäng av 7 och Poley bärgade därmed segern via särskillning. Grattis Vladimir! Trea blev starkt spurtande Harlald Lögdahl från Eskilstuna med 5,5 av 7 en halva före kvintetten Kent Ängskog, Börje Jansson, Anders Pettersson, Anders O Jansson och Jörgen Karlsson. Börje blev därmed årets distriktsmästare.

I Novembeslaget vann John Svensson Västerås SK övertygande med 6,5 av 7 efter seger också i sista ronden, Thomas Storskog kom på andra plats med 5,5 av 7 och på tredje plats placerade sig Elias Hörngren på samma poäng som Milton Pantzar och Shyam Ranganathan (UASS) som alltså blev bäste Uppsalaspelare i Novemberslaget.

Fullständiga resultat finns på: Uppsala Möte och Novemberslaget på Chess Results!