Vladimir Poley vann Uppsala Möte före Lars Karlsson

Sista ronden avgjorde Uppsala Möte på så sätt att både Vladimir Poley och Lars Karlsson vann sina respektive partier mot Anders Pettersson respektive Börje Jansson. Därmed fick båda två 6 poäng av 7 och Poley bärgade därmed segern via särskillning. Grattis Vladimir! Trea blev starkt spurtande Harlald Lögdahl från Eskilstuna med 5,5 av 7 en halva före kvintetten Kent Ängskog, Börje Jansson, Anders Pettersson, Anders O Jansson och Jörgen Karlsson. Börje blev därmed årets distriktsmästare.

I Novembeslaget vann John Svensson Västerås SK övertygande med 6,5 av 7 efter seger också i sista ronden, Thomas Storskog kom på andra plats med 5,5 av 7 och på tredje plats placerade sig Elias Hörngren på samma poäng som Milton Pantzar och Shyam Ranganathan (UASS) som alltså blev bäste Uppsalaspelare i Novemberslaget.

Fullständiga resultat finns på: Uppsala Möte och Novemberslaget på Chess Results!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *