Kategorier
Inbjudan

Kommande aktiviteter i Upsala ASS

Här kommer lite kort information runt verksamheten i Upsala ASS och andra intressanta aktiviteter framöver. Uppdateringar sker också på klubbens hemsida: www.uass.se samt på Facebook.

Sista aktiviteten för klubbens del äger rum redan i morgon tisdag den 19 december. Vi spelar en avslutande julblixt strax efter 19 med fikaservering. Sedan tar klubbschacket uppehåll över jul och inleder verksamheten med en Knutblixt tisdag den 9 januari. 

Strax innan själva tävlingen (18.00) ska UASS dock ha ett extra årsmöte som är föranlett av att styrelsen har diskuterat digital utveckling inom schacket. Styrelsen vill därför utröna om medlemmarna är intresserade av en fortsatt utveckling med möjligheter till livesända tävlingar t ex Allsvenska matcher och har fått offert på digitala schackbräden som ska möjliggöra detta. Endast medlemmar kan rösta i frågan –  därför lös medlemskap genom att inbetala till Upsala ASS pg 337839-5: SEK 700 för seniorer och SEK 200 för de under 25 år.

Under juluppehållet spelas som vanligt schack på en lång rad olika ställen och inte minst i Karlstad där flaggskeppet Karlstad Open spelas 27-30/12 (Lycka till Elis Adlerborn!) och i Stockholm där Rilton Cup med sidoturneringar (lycka till Thomas Silfver!) spelas 27/12 – 5/1. Fortfarande finns ett anmälningsfönster öppet!

Under Rilton Cup den 30 december kl. 13.00 kommer lite av Uppsalas schackhistoria att tangeras när Henrik Malm Lindberg berättar om ”FIDE-president Folke Rogard: advokaten som organiserade det moderna schacket i skuggan av kalla kriget”. Den går också att följa på Zoom – men hör av er till henrik.malm.lindberg@gmail.com – så skickas en länk!

Och sist men inte minst: Glad tredje advent från Upsala ASS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *