Kategorier
Korpen Resultat

Korpen rond 2 avgjord, rond 3 nästa tisdag – och sedan årsmöte!

Nu har Korpen spelat sin andra rond i tisdags 12 september drabbade dussinet lag samma. GuThoMi slog till med en storseger mot Löten och ryckte därmed upp i ledningen före NEO – men det är långt kvar. Nästa rond, nr 3 av 5, spelas tisdagen den 19 september klockan 18.45 på Katedralskolan. Varmt välkomna dit!

Tisdagen därefter har vi schacklig verksamhet i form av en traditionsenlig årsmötesblixt och då inser man snart att vi håller årsmöte dessförinnan. Vi väljer nya styrelseledamöter, går genom klubbens ekonomi och verksamhet och diskuterar hur vi ska kunna utveckla Uppsalaschacket på bästa sätt. Varmt välkomna till årsmötet tisdagen den 26 september klockan 19.00 på Katedralskolan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *