Kategorier
Inbjudan

Säsongen startar på Upsala Allmänna Schacksällskap

Imorgon tisdag den 22 augusti ca kl. 18.45 är det säsongsstart för UASS på Katedralskolan, ingång W1, Rektorsgatan. Därefter har vi ytterligare en kväll med blixtspel den 29 augusti innan Korpen sätter igång, alltså den tremannatävling som existerat ända sedan 1930-talet. Anmälan dit sker förslagsvis på någon av klubbkvällarna 22 eller 29 augusti eller till: bo45nyberg@gmail.com – samt genom inbetalning av startavgiften (450 SEK) på UASS pg 33 78 39 – 5. Ange lagnamn och vilka som spelar i laget!

Korpen kan man spela utan klubbtillhörighet, men andra tävlingar inklusive allsvenskan kräver medlemskap. För ett helt år tar UASS 700 kronor för seniorer och fram till och med det år man fyller 25 är avgiften enbart 200 kr/år. Passiva och dubbelregistrerade spelare betalar 350 kronor. Inbetalas till UASS pg 33 78 39 – 5.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *