Kategorier
Information

Förlust i slutsammandraget i Södertälje

I helgen spelas slutsammandraget för Elitserien och Superettan i Södertälje. Vi som inte spelar eller tittar på plats kan följa en hel del via websändningarna och resultatrapporteringen tycks också fungera.

Inför de tre sista ronderna fanns vissa chanser för UASS. Första matchen igår, fredag, mot Örgryte var viktig eftersom det laget i högsta grad också befinner sig i striden om de två uppflyttningsplatserna. Växjö hade bäst läge inför fredagens rond och har det även efteråt. Laget är nu i praktiken klart om man inte råkar ut för två brakförluster.

Upsala ASS mötte som sagt Örgryte och kämpade väl men förgäves. Förlustsiffrorna skrevs till 1,5-6,5 efter att Henryk Dolata levererat helpoängen. Nu återstår två matcher i sammandraget och UASS har Växjö samt Göteborgslaget Kamraterna kvar att möta. Två spännande drabbningar som i högsta grad kommer att påverka utfallet i serien och 14.00 sätts klockorna igång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *