Kategorier
Allsvenskan

Seger i Västerås – och nu väntar slutsammandraget

Igår styrde UASS förstalag kosan mot Västerås för att spela rond 6 i superettan. Västerås andralag låg förvisso fast förankrat i botten av serien men det betyder inte att vi skulle ta ut segern på förhand. Den trånga och rätt kvalmiga spellokalen bjöd också på ytterligare en match där Farsta SK gästade Västerås för att spela en match i elitserien.

UASS var lite högre rankade på flertalet bord och det favoritskapet infriades också. Fyra segrar inkasserades av följande spelare: Stephan Wagner, Atakan Sirin, Måns Svensson och Thomas Johansson och därmed kunde vi åka hemåt mot Uppsalaslätten med två poäng i bagaget.

Nu väntar slutsammandraget som alltså spelas i Södertälje helgen den 10-12 mars (fredag-söndag). Upsala ASS har där vissa möjligheten till avancemang. En liten extramöjlighet finns eftersom Rockaden Stockholms andralag ligger med i tätstriden och andralag får som bekant inte avancera till förstadivisionen. Örgryte, Växjö och Kamraterna står för motståndet i slutsammandraget. Följ oss där om två veckor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *