Kategorier
Allsvenskan

Seger för Upsala ASS i superettan

Idag mötte Upsala ASS andralaget för Rockaden Stockholm på Katedralskolan. Som sig brukar blev matchen hård och jämn. Efterhand flöt dock poängen in och efter att Malte Burwick och Thomas Johansson vunnit varsint fint parti började det ljusna. När också Azamat Kashebeyev lurat sin motståndare med en taktisk fint såg det riktigt ljust ut. I sista partiet var sedan Henrik Malm Lindberg tvungen att fixa (minst) remi för att ordna två matchpoäng.

Det lyckades och nu har UASS således 5 p av 10 och ligger i mitten av tabellen. Troligen blir det vare sig upp- eller nedflyttning men för att helt undvika det sistnämnda bör vi vinna en match till. Nästa rond i Superettan spelas lördag 25 februari mot Västerås II för vår del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *