Kategorier
Event Inbjudan

Föreläsning om Folke Rogard på Rilton Cup den 30 december

Fredagen den 30 december kl 13.30 håller Henrik Malm Lindberg genom SKS en föreläsning både live på Rilton Cup-hotellet Scandic Continental och via Zoom om den mäktigaste personen i svensk schackhistoria: Folke Rogard.

Föreläsningen pågår i en timme med tid för frågor och blir en spännande tidsresa om det som hände i schacket under 1940-, 50, och 60-talen – både utomlands och här i Sverige. Folke Rogard var nämligen inte bara FIDE-president utan också ordförande i Sveriges Schackförbund under åren 1947–1964. I samband med föreläsningen säljs också böcker (bland annat UASS jubileumsbok) och det delas ut lite schackmaterial.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *