Kategorier
Uncategorized

Oavgjort för andralaget i söndagens allsvenska rond

I helgen spelades en ny rond i Allsvenskan för divisionerna 1-3. För Upsala ASS var två lag i elden men ett blandat utfall. Andralaget mötte Norrtäljelaget SS Gambit i Division 2 och klarade oavgjort dvs 4-4 efter att laget vunnit på de båda slutborden medan det gick tyngre längre upp. Segrare för Upsala ASS II blev Erik Sjödin, nyförvärvet Tomas Silfver och Jonathan Bernhard.

I division III mötte UASS tredjelag Täbys andralag men här blev det förlust med 3-5. Här hände det ovanliga att samtliga partier fick ett avgjort resultat dvs fem segrar för Täby och tre segrar för Upsala ASS III vilka togs av: Per Nyberg, Mattias Odensten och Leo Karlsson Acuna. Nästa rond spelas första helgen i december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *