Kategorier
Uncategorized

Vi äro skyldiga eder…

Några resultat! Och då inte minst resultaten från årets upplaga av Höstsnabben som spelades tisdag den 18 oktober. Sammanlagt 24 spelare deltog och när slutronden var spelad stod evigt unge Börje Jansson som segrare – Stort Grattis!

Börje vann med 5,5 poäng av 6 strax före Stephan Wagner som fick 5 poäng och därefter följde ett koppel spelare med 4 poäng: Henryk Dolata, Fabian Eriksson, Leif Karlsson, Almir Kicin och Felix Nordberg.

Nästa resultatrapportering gäller den nyss inledda Klubbmästerskapet som spelas över 7 ronder. I grupp B vann elva spelare i första ronden och delar därmed ledningen inför andra ronden som spelas på tisdag den 1 november. Grupp A innehåller 8 deltagare och har vi fyra fullpoängare efter första ronden: Erik Sjödin, Börje Jansson, Jonathan Bernhard och Stefan Bergman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *