Kategorier
Uncategorized

Stark UASS-insats i Kvibergsspelen 2022!

I helgen spelades Kvibergsspelen och som vi tidigare rapporterat om hade UASS en deltagare med slagläge inför sista ronden. Och den möjligheten togs väl tillvara. Malte Burwick vann sitt avslutande parti i god stil och tog därmed en fin 11-plats (delad 6-12 plats) med 6 poäng av 8 möjliga. Stort Grattis!

Tävlingen fick annars en spännande avslutning då ledaren Tiger Hillarp gick på pumpen i att fixa en halvpoäng i den avslutande ronden. Unge Kaan Küçüksarı från Lunds ASK vann nämligen det inbördes mötet och segrade därmed i Kvibergsspelen med 7 av 8, på samma poäng som GM Jonny Hector och GM Petro Golubka men med bättre kvalitetspoäng. Stort Grattis Kaan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *